×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dennis ontbijt met Maleisische koninklijke schoonfamilie

  Dennis ontbijt met Maleisische koninklijke schoonfamilie

  Dennis Verbaas is sinds zijn huwelijk vorig jaar augustus met prinses Aminah, dochter van de sultan van de Maleisische deelstaat Johor, een vaste verschijning in de lokale media. De in Lisse geboren ex-voetballer en manager wordt door zijn schoonvader steevast meegenomen naar de belangrijkste publieke evenementen in het aan Singapore grenzende Johor.


  Verbaas, die in Johor bekend staat als Dennis Muhammad Abdullah, was woensdagmorgen uiteraard ook aanwezig bij het familieontbijt dat sultan Ibrahim organiseerde na het ochtendgebed in de Pasir Pelangi moskee ter gelegenheid van de islamitische feestdagen Eid Al-Adha, het zogenoemde Offerfeest.

  Het perskantoor van de vorstelijke familie van Johor verspreidde na afloop via sociale media stapels foto's van het moskeebezoek en het samenzijn van de familie. De sultan zat daarbij aan het hoofd van de tafel en zijn zoons, dochter Aminah en schoonzoon Dennis zaten in volgorde van aflopende gewichtigheid aan de dis.

  22 augustus 2018 - 20:52