×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De leukste foto’s van de Oranjes tijdens hun Koningsdag thuis

  Woningsdag bij de Oranjes

  De leukste foto’s van de Oranjes tijdens hun Koningsdag thuis

  Hoewel het echte feest niet door kon gaan, heeft de koninklijke familie hun best gedaan om er toch nog een feestelijke dag van te maken! We konden hen de hele dag volgen via de televisie en sociale media. De leukste foto's van de Koningsdag bij de familie thuis hebben we hier op een rijtje gezet.


  Mooie gezinsfoto’s

  De jarige koning Willem-Alexander staat met zijn vrouw Máxima en dochters Amalia, Alexia en Ariane een aantal keer prachtig op de foto.

  Videobellen met de rest van de familie

  Gelukkig kon de familie met Zoom toch nog samen het glas heffen.

  Videobellen met de koning

  Willem-Alexander was in gesprek met verschillende mensen op zijn verjaardag. Hij kreeg brieven en tekeningen toegestuurd van kinderen uit heel Nederland.

  Videobellen met YouTube-ster Enzo Knol

  Alexia en Máxima praatte met de YouTube-sensatie Enzo Knol. Alexia zei in het gesprek dat ze vindt dat haar ouders het ”echt heel goed doen”.

  Videobellen met Anky van Grunsven

  ”Dag Anky, hoe gaat het met u?” Tijdens Koningsdag sprak Amalia met Anky van Grunsven. Ze houdt, net als haar oma Beatrix, van paardrijden. Máxima keek vol trots vanaf de zijkant toe.

  Lees ook:

  Toen rapper Ali B. gisteren een verpleeghuis bezocht en het Wilhelmus wilde afwikkelen, kon hij niet alle woorden meer boven water halen. Gelukkig schoot de jongere broer van de jarige koning te hulp.

  Ali B. vergeet tekst Wilhelmus en krijgt hulp van Constantijn

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: RVD.

  29 april 2020 - 17:07