×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Constantijn in interview: ‘start-ups hebben het nu heel moeilijk’

  De prins is speciaal gezant van startende bedrijven en licht toe

  Constantijn in interview: ‘start-ups hebben het nu heel moeilijk’

  Presentator Rick Nieman hoorde zondag in WNL op zondag van Constantijn hoe de coronacrisis start-ups in het bijzonder raakt.


  Volgens de prins zijn start-ups sowieso kwetsbare bedrijven, maar is dat nu juist ‘onderdeel van het model’. Hij gaat in op welke branches het nu extra lastig hebben. En noemt de reissector en de evenementenbranche. “Die zijn nu opeens hun hele markt verdwijnen”, zegt hij. Toch proberen ook deze sectoren op creatieve manieren het hoofd boven water te houden. Door bijvoorbeeld onderzoek te doen naar een haalbare 1,5-meter-samenleving, in musea en dergelijke.

  Lees ook:

  Hij becijfert dat zo’n 90 procent van de start-ups het momenteel erg moeilijk heeft. Ook met ideale omstandigheden haalt niet iedere start-up de eindstreep, maar de coronacrisis heeft het wel bijzonder lastig gemaakt. Zo rekenden sommige van die bedrijven op een nieuwe financieringsronde van bijvoorbeeld investeerders en mensen die het potentieel zien, maar staan die investeringen nu veelal in de ijskast.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  4 mei 2020 - 14:52