×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Commissarissen en gouverneurs op bezoek bij koning

  Nederlandse en Belgische provinciehoofden te gast op Paleis Noordeinde

  Commissarissen en gouverneurs op bezoek bij koning

  Koning Willem-Alexander heeft maandag bezoek gekregen van de commissarissen van de koning en Belgische gouverneurs. Zo laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten.


  De Belgische gouverneurs bezoeken Nederland op uitnodiging van de Nederlandse kring van commissarissen van de koning. Zij spreken met elkaar over de overeenkomsten en verschillen tussen de Belgische en Nederlandse provincies. De koning en zijn gasten gingen in de Balzaal van Paleis Noordeinde met elkaar op de foto.

  Koning Willem-Alexander ontving eerder op de dag ook al Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, op Paleis Noordeinde.

  24 november 2014 - 16:43