×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Christina wordt weer oma

  Dochter Juliana verwacht 2e kindje

  Christina wordt weer oma

  Prinses Christina wordt voor de vierde keer oma. Haar dochter Juliana is weer zwanger.


  Juliana Guillermo is in verwachting van haar tweede kindje zo meldt weekblad Weekend deze week op basis van informatie van hofbronnen. De 34-jarige dochter van prinses Christina was onlangs even in Nederland en toen werd duidelijk dat ze opnieuw in verwachting is. Juliana, die met haar partner in Italië woont, heeft al een zoontje. De naar haar grootmoeder koningin Juliana vernoemde kunstenares leidt een zeer teruggetrokken bestaan en mijdt de publiciteit. Daarin slaagt ze goed, want tot nu is zelfs de naam van haar zoontje, dat in 2014 geboren werd, niet uitgelekt.  Voor prinses Christina, die zowel in Londen als in het Italiaanse Porto Ercole woont, betekent Juliana’s zwangerschap dat ze voor de vierde keer grootmoeder gaat worden. Via haar oudste zoon Bernardo heeft ze twee kleinkinderen: Isabel Christina (2009) en Julián Jorge (2011). 

  25 maart 2016 - 14:03