×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Broers Pieter-Christiaan en Bernhard houden raceweekend

  Prins Bernhard: 'super weekend'

  Broers Pieter-Christiaan en Bernhard houden raceweekend

  Prins Bernhard en prins Pieter-Christiaan hebben een weekendje Monaco achter de rug. De twee broers waren naar het vorstendom afgereisd om de Formule 1-race in de straten van Monte Carlo van dichtbij mee te maken. Bernhard, eigenaar van het circuit van Zandvoort, kon zo alvast de kunst afkijken voor wanneer de F1 volgend jaar naar Nederland komt.

  “Super weekend”, schrijft Bernhard op Instagram bij een foto waar hij en Pieter-Christiaan, getooid met een F1-petje, samen op staan.

  Ook Pieter-Christiaan keek maandag via sociale media terug op de race, waarin Max Verstappen net buiten het podium eindigde. “Wat een atmosfeer. Leek briljant, inhalen in de pit maar werd afgestraft waardoor Lewis uiteindelijk door Max achter zich te houden won en geen NL vlag op podium. Wel uithoudingsvermogen hebben voor zo’n weekend.”

  De Nederlanders waren niet de enige royals afgelopen weekeinde in Monaco. Uiteraard waren prins Albert en prinses Charlene van Monaco van de partij. Zij waren onder anderen bij de prijsuitreiking aanwezig. Ook de Zweedse koning Carl Gustaf en zijn zoon prins Carl Philip, zelf ook actief in de racerij, reisden af naar Zuid-Europa.

  27 mei 2019 - 17:21