×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Brandweer met spoed naar Paleis Huis ten Bosch

  Storing in rookmelder oorzaak nachtelijke brandmelding

  Brandweer met spoed naar Paleis Huis ten Bosch

  In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de Haagse brandweer een melding om met spoed naar Paleis Huis ten Bosch te gaan. Eenmaal aangekomen bleek het loos alarm, zo meldt een woordvoerder van het Rijksvastgoedbedrijf aan Royalty. Zo rond 01.30 in de nacht is het brandalarm automatisch afgegaan.


  Door Rick Evers

  'Er bleek geen brand, en ook geen schade. Het was gelukkig loos alarm', aldus de woordvoerster. 'De storing in de rookmelder is vandaag verholpen.' Op Paleis Huis ten Bosch wordt al sinds 2014 hard gewerkt aan het vernieuwde woonpaleis voor het koninklijk gezin. Er wordt veel gemoderniseerd in de Wassenaarse Vleugel, terwijl historische elementen ook gernoveerd moeten worden. Het is niet vreemd dat in zulke gevallen, waarbij veel stof vrij komt, alarmen onnodig afgaan. Volgens planning zouden Willem-Alexander, Máxima en hun dochters begin 2019 kunnen verhuizen van de Eikenhorst naar Huis ten Bosch.

  14 juni 2018 - 20:13