×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Boulevard: ‘Máxima aan teen geopereerd’

  Behandeling in privékliniek

  Boulevard: ‘Máxima aan teen geopereerd’

  Koningin Máxima is onlangs aan haar voet geopereerd. Dat meldt RTL Boulevard op basis van bronnen. De operatie zou in een privékliniek hebben plaatsgevonden. De Rijksvoorlichtingsdienst wil er niets over zeggen.

  De koningin was vorige week niet aanwezig bij NL Doet. De Rijksvoorlichtingsdienst zei toen wel dat Máxima er niet bij kon zijn vanwege een kleine medische ingreep waarvan ze moest herstellen.

  De bron vertelde aan RTL Boulevard dat de koningin geopereerd is aan haar grote teen. Ze zou last hebben van Hallux Valgus, een veelvoorkomende afwijking, waarbij de grote teen verkeerd staat. Daardoor ontstaat er een knobbel aan de zijkant van de voet. Hallux Valgus kan aangeboren zijn, maar kan ook ontstaan als iemand veel op hoge hakken loopt.

  23 maart 2019 - 21:55