×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ben jij ook zo benieuwd wat Willem-Alexander in zijn boekenkast heeft staan?

  Na delen eerlijke foto's van werkplekken zijn we nieuwsgierig geworden

  Ben jij ook zo benieuwd wat Willem-Alexander in zijn boekenkast heeft staan?

  Het was een fijne verrassing, de beelden van een thuiswerkende koning en koningin, gistermiddag. Máxima casual chic, mét bril. Willem-Alexander ontspannen en in donkerblauw poloshirt. Maar wat staat er precies in die boekenkast, achter hem?


  In tegenstelling tot de foto van Máxima, kunnen we bij de koning met een beetje goed turen zien wat hij graag leest. We zien naast ingelijste foto’s van het paar met de Britse koningin Elizabeth, een foto van Amalia, zijn ouders Beatrix en Claus en iets dat op een vakantiekiekje lijkt, ook veel boeken. En die duiden op een behoorlijk brede interesse van Willem-Alexander.

  Lees ook:

  Zo spotten we aardig wat titels over kaarten en reizen. Great Maps, de Ski-atlas van de wereld en Het Universum van Amsterdam bijvoorbeeld. Daarnaast heeft een boek van de p.a. van Nelson Mandela een plekje gekregen: Goedemorgen, meneer Mandela. En dan zijn er nog de boekwerken die meer de ondernemen- en management-kant opgaan: Management Made Simple, De Verborgen Impact en Meer Waarde.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  21 april 2020 - 12:15