×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix viert verjaardagsfeest in Amsterdam

  Beatrix viert verjaardagsfeest in Amsterdam

  Prinses Beatrix geeft vandaag aan het einde van de middag een verjaardagsontvangst voor familie, vrienden en bekenden 'met wie zij in de loop der jaren een bijzondere band heeft opgebouwd', aldus de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).


  De bijeenkomst vindt plaats in het Koninklijk Paleis in Amsterdam en is besloten. Een lijst van genodigden is dan ook niet bekend gemaakt. Media kunnen van een afstand kijken wie er het paleis binnengaan.

  Prinses Beatrix werd afgelopen woensdag tachtig jaar. Haar verjaardag vierde ze eveneens in besloten kring, zo berichtte de RVD eerder. Bij kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche werden tal van bloemstukken en boeketten afgegeven die in de woorden van de Koninklijke Marechaussee 'zeer op prijs werden gesteld'. De jarige zelf liet zich echter niet zien.

  3 februari 2018 - 14:03