×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix reikt Zilveren Anjers van dit jaar in 2021 uit

  Vanwege coronamaatregelen kon de uitreiking niet doorgaan

  Beatrix reikt Zilveren Anjers van dit jaar in 2021 uit

  Dit jaar zijn de Zilveren Anjers door het Prins Bernhard Cultuurfonds toegekend aan Kees Bos (Koudekerke) Els Blokker-Verwer (Laren) en Albert Haar (Zuidwolde). Eigenlijk zou de uitreiking vandaag plaatsvinden, maar vanwege de coronamaatregelen kon dit niet doorgaan. Prinses Beatrix zal de Zilveren Anjers daarom in het voorjaar van 2021 uitreiken.


  Sinds 1950 wordt de prijs ieder jaar toegekend aan maximaal vijf mensen zich vrijwillig en onbetaald hebben ingezet voor de cultuur of natuur. De winnaars van dit jaar waren actief op verschillende gebieden.

  De van oorsprong journalist en docent geografie Kees Bos ontvangt de onderscheiding vanwege diverse publicaties over Zeeland. Blokker-Verwer draagt bij aan diverse organisaties, veelal op het gebied van beeldende kunst en muziek. Haar zet volgens het fonds “ontzettend veel in gang in zijn provincie Drenthe; muziek, taal en erfgoed kunnen rekenen op zijn belangstelling.”

  Lees ook:

  De middelbare schooltijd van de 17-jarige Eloise is officieel ten einde gekomen. Met een vlag in handen van haar middelbare school, het Maerlant Lyceum in Den Haag, poseert ze voor haar Instagram Story.

  De vlag kan uit! Eloise is geslaagd

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  15 mei 2020 - 14:08