×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix corrigeert Willem-Alexander tijdens fotosessie

  Prinses Beatrix mist kleinkinderen Luana en Zaria

  Beatrix corrigeert Willem-Alexander tijdens fotosessie

  Prinses Mabel en haar dochters Luana en Zaria ontbraken maandagmorgen bij de koninklijke fotosessie in Oberlech. De afgelopen dagen waren ze wel in Oostenrijk, maar omdat de Engelse scholen maandag weer begonnen, kwam er in het weekeinde een einde aan hun wintersportvakantie.

  Prinses Beatrix was zich als echte oma maar al te goed bewust dat niet al haar kleinkinderen meer aanwezig waren. Toen koning Willem-Alexander tijdens de fotosessie voorstelde dat ze met haar kleinkinderen zou poseren, sputterde ze tegen. Er ontbraken er een paar, zo wierp ze tegen.

  “De aanwezige kleinkinderen”, verbeterde de koning zichzelf. Met resultaat. Oma Beatrix ging op de foto met Amalia, Alexia, Ariane, Eloise, Claus en Leonore.

  25 februari 2019 - 16:45