×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Avondje musical voor koningin Máxima

  Avondje musical voor koningin Máxima

  Koningin Máxima geniet maandag van een avondje musical. Ze is in Amsterdam bij de première van The Color Purple.


  De musical vertelt de levensverhalen van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika in de jaren dertig. De slavernij is afgeschaft, maar de gevolgen daarvan zijn nog voelbaar.

  De hoofdrol in de Nederlandse versie van de hitmusical is voor het jonge talent Naomi van der Linden. Ook onder anderen Ana Milva Gomes, Kenneth Herdigein en Edwin Jonker hebben een rol. De regie is in handen van Koen van Dijk.

  The Color Purple is tot en met 14 mei te zien. De musical wordt opgevoerd in een pop-uptheater op het NDSM-terrein.

  16 april 2018 - 23:25