×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Avondje Hazes voor koningin Máxima

  Benefietvoorstelling voor het Oranje Fonds

  Koningin Máxima wacht dinsdag een flinke portie kunst en cultuur in Amsterdam. In de middag is de koningin aanwezig bij de uitreiking van de Prix de Rome 2013 in de hoofdstad. In de avond bezoekt Máxima de musical Hij Gelooft In Mij.


  Vier beeldend kunstenaars maken kans op de Prix de Rome 2013, die minister Jet Bussemaker (OCW) uitreikt in de Appel arts centre. De tentoonstelling met het werk van de genomineerde kunstenaars is van 26 oktober 2013 tot 26 januari 2014 te bezichtigen.
  Dinsdagavond is Máxima in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar de musical over het leven van volkszanger André Hazes al een jaar te zien is. Ter ere van deze eerste verjaardag organiseren Joop van den Ende Theaterproducties en het theater een benefietvoorstelling. De opbrengst van de avond komt ten goede aan het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds dat de betrokkenheid in de samenleving wil bevorderen.
  Prinses Beatrix reist dinsdag af naar Doorn, blijkt uit de agenda van het Koninklijk Huis. Daar opent ze in de middag het nieuwe gebouw van Stichting de Basis. Dit centrum biedt training en nazorg voor mensen die ingrijpende ervaringen meemaken tijdens hun werk bij de ambulancedienst, brandweer, defensie, openbaar verboer en politie. Kenmerkend voor het gebouw is de betekeniswand, een muur van natuursteen over het terrein en door het pand heen naar een gedenkplaats.
  3 november 2013 - 12:32