×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia naar China? WA: “Totaal onzinverhaal”

  Koning reageert op 'plannen' oudste dochter

  Amalia naar China? WA: “Totaal onzinverhaal”

  Amalia heeft geen plannen om in China te gaan studeren. Dat heeft koning Willem-Alexander vrijdagavond verklaard. 'Het is een totaal onzinverhaal'.


  Ook de Koning zelf was verbaasd door het vermeende nieuws dat Amalia in China zou gaan studeren. Bij zijn tussenlanding in Parijs, op weg van Zuid-Korea naar Nederland, kwam het nieuws hem ook ter ore. Hij belde Amalia om het te checken, maar ook zij moest er hard om lachen. Willem-Alexander verwijst het 'terug naar de dikke duim' van de verslaggever die het verzonnen heeft.

  http://www.royalty-online.nl/monarchie/nl/8354/amalia-naar-china-wa-totaal-onzinverhaal

  16 februari 2018 - 19:17