×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amalia geniet van Jumping Amsterdam

  Samen met Koning en prinses Irene bij evenement

  Amalia geniet van Jumping Amsterdam

  Koning Willem-Alexander, prinses Amalia, prinses Irene en prinses Margarita en haar gezin waren zondag aanwezig bij het paardensportevenement Jumping Amsterdam. Voor het evenement, dat dit jaar zijn diamanten jubileum viert, kwam de mondiale dressuur- en springtop naar de hoofdstad. De koning was zondagmiddag aanwezig bij de wereldbeker springen.


  Prinses Beatrix was zaterdagavond aanwezig in de RAI, samen met prinses Margarita. Prinses Beatrix is elk jaar aanwezig bij Jumping Amsterdam, maar traditioneel verscheen ze op de opening op vrijdag. Prinses Margarita is bestuurslid van het evenement. Koning Willem-Alexander was in 2015 al met zijn gezin aanwezig. Prins Bernhard, grootvader van de koning en vader van prinsessen Beatrix en Irene, was vroeger beschermheer van Jumping Amsterdam.

  27 januari 2019 - 18:22