×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet draagt Addy in New York

  Couturier blij met steun Prinses

  Margriet draagt Addy in New York

  Prinses Margriet en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven gingen zaterdag traditiegetrouw met de voetjes van de vloer tijdens het jaarlijkse Peter Stuyvesant Ball in New York.


  Margriet had voor de gelegenheid een japon van Addy van den Krommenacker aangetrokken. De onlangs failliet verklaarde couturier is maar wat blij met haar keuze.

  Addy schrijft zondag op Twitter hoe fijn hij het vindt dat de prinses hem steunt. “Wat een mooie en hartverwarmende verrassing en opsteker.”

  Pieter heeft zich vermaakt, zo blikt hij zondag terug op Twitter. “Alles was volgeboekt en er was een prima stemming. Hier moedigen wij een ieder aan de dansvloer te betreden. Onze “toverformule” werkte direct! Daar was geen schaap voor nodig!!”, schrijft hij bij een actiefoto van hem en Margriet op de dansvloer.

  De twee zijn sinds 1981 vaste gasten bij het liefdadigheidsgala voor de Netherland-America Foundation. Margriet en Pieter zijn het beschermpaar van die instelling. foto PPE Agency

  24 november 2019 - 18:28