×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Aapjes kijken met prinses Margriet

  Ze opent volgende maand een voedselbos in de Apenheul

  Aapjes kijken met prinses Margriet

  Margriet is beschermvrouwe van de Apenheul en mag in april een nieuw gebied in het park openen.


  Op 2 april wordt op feestelijke wijze een speciaal ontwikkeld voedselbos geopend. Een nieuw stukje park, waar bezoekers onder meer loslopende apen treffen en een 50-meter-lange insectenmuur tegenkomen. De muur functioneert als insectenhotel en samen met de wilde bloemen en fruitbomen in de directe omgeving wordt dit een nieuw voedselbos voor de apen. Op 4 april gaat het naar verwachting open voor het grote publiek.

  Lees ook:

  Prinses Margriet verricht de opening, daarna krijgt ze van experts de nodige toelichting over het voedselbos en de apen.

  De Apenheul deelt op Instagram filmpjes van de voortgang van het aanleggen van het nieuwe gebied:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @apenheul

  10 maart 2020 - 11:30