×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 40.000 kronen voor Koningsdag in Amersfoort

  'Net een sinaasappel, zo oranje.'

  40.000 kronen voor Koningsdag in Amersfoort

  De voorbereidingen voor Koningsdag in Amersfoort zijn in volle gang. De Amersfoortse drukkerij Klomp heeft al ruim 40.000 kroontjes klaarliggen die voor en tijdens de dag uitgedeeld worden aan feestgangers, bevestigt de directeur van de drukkerij naar aanleiding van berichtgeving van RTV Utrecht.De voorbereidingen voor Koningsdag in Amersfoort zijn in volle gang. De Amersfoortse drukkerij Klomp heeft al ruim 40.000 kroontjes klaarliggen die voor en tijdens de dag uitgedeeld worden aan feestgangers, bevestigt de directeur van de drukkerij naar aanleiding van berichtgeving van RTV Utrecht.

  De drukkerij vindt het een eer dat de hoofddeksels op 27 april door heel Amersfoort te zien zijn. “Dat is heel tof natuurlijk. Helemaal ook met zo’n speciaal evenement”, zegt directeur Radboud van Vliet. Trots is de drukker ook op het resultaat. “Ze zijn echt mooi geworden. Net een sinaasappel, zo oranje.”

  Koning Willem-Alexander en zijn familie leggen op Koningsdag een route af van 1.075 meter lang, vol met evenementen en ontmoetingen. Ze starten op de Kleine Haag bij de Mariënhof en eindigen op het Eemplein. De hoofdlijnen van het programma worden op 11 maart bekendgemaakt.

  28 februari 2019 - 17:53