×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • 17-jarige gravin Eloise: ‘hou je alsjeblieft aan de maatregelen’

  De tiener deed haar oproep in een Insta-story

  17-jarige gravin Eloise: ‘hou je alsjeblieft aan de maatregelen’

  Haar oom, Willem-Alexander, sprak vrijdagavond nog het Nederlandse volk toe. Hij riep op tot saamhorigheid en het goed luisteren naar de autoriteiten. Nichtje Eloise, dochter van Laurentien en Constantijn, deed dat ook. Maar dan op haar manier.


  Het Instagram-account van de 17-jarige gravin is er één vol fijne plaatjes. Vakanties, vriendinnen, familie… maar er is ook ruimte voor een serieuzere boodschap. Via een story riep Eloise dit weekend iedereen op om de getroffen maatregelen serieus te nemen. En deze na te leven.

  Ze zegt: ‘Ik vraag jullie om echt je best te doen om je zoveel mogelijk aan de maatregelen te houden. Samen kunnen we dit beter aan’, een story verdwijnt vanzelf na 24 uur, maar de hoop is dat vele mensen haar oproepje hebben gezien. De meest recente op haar account is een ‘throwback’ van de skivakantie van de Van Oranjes, waar ze onder heeft geschreven ‘ik wens iedereen sterkte en beterschap’.

  Lees ook:

  Onze royals zijn volop bezig met Corona en de gevolgen ervan. Zo werd er natuurlijk al vol overtuiging geklapt voor de zorg door Willem-Alexander en zijn gezin. En deelde Pieter-Christiaan foto’s van de lege schappen in de supermarkt, als gevolg van het hamsteren dat veel mensen deden.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @eloisevanoranje

  23 maart 2020 - 10:53