×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima: houd vol en wees voorzichtig

  Onze koning en koningin hebben in hun paaswens heel Nederland opgeroepen om tijdens de paasdagen toch vooral thuis te blijven. Zo komen we samen door de coronacrisis, stellen ze.

  9 april 2020 - 15:22 Lees verder
  Gewoon een krans op de Dam op 4 mei

  De koning en koningin leggen tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei een krans bij het nationale monument op de Dam in Amsterdam. Ook dit jaar zal geen uitzondering zijn, zelfs met de coronacrisis. Na twee minuten stilte en het volkslied zal Willem-Alexander een toespraak gaan houden.

  9 april 2020 - 13:18 Lees verder
  Concertgebouworkest wil met heel Nederland het Wilhelmus zingen en spelen op 27 april

  Koningsdag 2020 zal dit jaar helaas heel anders worden dan andere jaren. Vanwege het coronavirus kan het echte feest niet doorgaan, maar dat betekent niet dat we niet stil gaan staan bij deze dag! Het Koninklijk Concertgebouworkest roept op tot het gezamenlijk zingen en spelen van het Wilhelmus op Koningsdag. Op deze manier wil het orkest de nationale feestdag beginnen met ‘‘een groots en positief gebaar van saamhorigheid in deze moeilijke periode.’’

  9 april 2020 - 12:56 Lees verder
  Máxima in een hotel en pub in Amsterdam

  Vanochtend bracht Máxima een werkbezoek aan een hotel en pub in Amsterdam. De koningin is lid van het Nederlands Comité van Ondernemerschap en wil met haar aanwezigheid steun betuigen. Ze praatte met vertegenwoordigers van hotel- en restaurantketens en kleine horecaondernemers over de gevolgen van het coronavirus voor hun bedrijven.

  8 april 2020 - 15:00 Lees verder
  Transportbedrijf over Máxima: ze is een steun in de rug!

  Ook de transportsector is nogal getroffen door het coronavirus. Pieter Smit is marktleider van het evenementenvervoer en heeft 300 van de 350 trekkers aan de kant staan. Er moeten meer maatregelen genomen worden om kosten te besparen. De omzet is namelijk sinds de uitbraak van corona met maar liefst 83 procent teruggevallen.

  8 april 2020 - 12:29 Lees verder
  Videoboodschap voor Rode Kruis van prinses Margriet

  Ook prinses Margriet wil graag haar dankbaarheid uitspreken voor de zorg. Ze is erevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis en heeft een videoboodschap vanuit huis opgenomen voor alle medewerkers.

  8 april 2020 - 11:49 Lees verder
  Willem-Alexander bezoekt ziekenhuis in Den Bosch

  Dat Willem-Alexander en Máxima er alles aan doen om zich te informeren over corona en burgers, ondernemers en hulpverleners steunen is duidelijk. Vandaag bezocht de koning een ziekenhuis om te horen wat de laatste stand van zaken is.

  7 april 2020 - 12:30 Lees verder
  Koning belt met school waar hij Koningsspelen vierde

  Omdat alle activiteiten rondom Koningsdag natuurlijk niet doorgaan, vallen ook de Koningsspelen in het water. De Spelen worden ieder jaar voor en door basisscholen georganiseerd.

  7 april 2020 - 09:52 Lees verder
  Prinses Irene doet oproep: ‘maak bewuste keuzes’

  Het is deze dagen schering en inslag: mensen die hun advies, boodschap of goede nieuws delen via een videoboodschap. Ook Irene plaatste zo'n video.

  6 april 2020 - 15:07 Lees verder
  Interessant: zo verdienen Nederlandse royals de kost

  Naast lintjes knippen, groepen toespreken en koekhappen wordt er ook nog op andere manieren gewerkt. En dat is maar goed ook.

  6 april 2020 - 14:34 Lees verder