Zien! Prinsessen in winterjas

De drie zijn thuis voor de kerst en lieten zich fotograferen in winterjas.

Deze winter zijn het gedempte aardkleuren – rood, bruin, grijs – die zorgen voor een warme sfeer met kerst, als het gezin voor het eerst sinds maanden weer compleet is.

Dat was nog even spannend. Alexia studeert in Wales. Met het coronabeleid van de Britse regering kunnen de grenzen zo weer op slot, maar dat viel gelukkig mee. Koning en koningin konden met een gerust hart hun dochters in de armen sluiten.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren de feestdagen met hun drie dochters in huis. Prinses Alexia, die in Wales studeert, is voor de kerstdagen naar Nederland gekomen, zo is te zien op een foto die zaterdag door het koninklijk huis is gedeeld.

Alexia studeert sinds september aan het United World College of the Atlantic. Daar zal ze opgaan voor haar Internationaal Baccalaureaat. Het koningspaar zei in november nog geen gelegenheid te hebben gehad om hun dochter op te zoeken in Wales. De school was tot voor kort afgesloten van de buitenwereld om coronabesmettingen tegen te gaan. ‘Maar we hopen Alexia binnenkort in de buurt te treffen’, zei Máxima toen.

LEES OOK:

3X PRINSESSEN IN KLEDING VAN ZARA