Image 26 1

Zien: Máxima zingt uit volle borst mee met OG3NE

Dinsdag 4 mei kreeg Máxima in de ECI Cultuurfabriek in Roermond een concert van de meidengroep OG3NE. De koningin had het zo te zien prima naar haar zin, want ze zong uit volle borst mee. De meidenband, bestaande uit de zussen Lisa, Amy en Shelley, voerden speciaal voor haar Somebody To Love op. Dit is ook het lied dat de koningin, zo vertelde ze, samen met haar dochters had gezongen op de vijftigste verjaardag van Willem-Alexander.

Het optreden was onderdeel van een tournee en is deels ook een alternatief voor een groot muziekgala met deelname van duizenden kinderen dat in coronatijd niet kan worden gehouden. “Het is niet als gehoopt”, zei Máxima over dat gemis, maar dat overal in het land nieuwe ‘muziekakkoorden’ worden gesloten was niettemin een “geweldig cadeau.” Het streven is voor haar aanstaande verjaardag in het hele koninkrijk vijftig muziekakkoorden te hebben.

Royaltydeskundige Rick Evers legde vast hoe Máxima uit volle borst mee zong tijdens het optreden. Als moeder van drie dochters zal ze zeker hebben genoten van het optreden van de drie zussen. Het is bekend dat de koningin zelf gitaar speelt er regelmatig muziek maakt met haar dochters.

LEES OOK:

Bijzonder:‌ ‌Máxima‌ ‌geïnterviewd‌ ‌door‌ ‌Matthijs‌ ‌van‌ ‌Nieuwkerk‌ ‌

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen