Eloise laat weten wat ze van vervelende reacties vindt

Gravin Eloise heeft haar middelbare schooldiploma behaald! Een klein feestje dus, ook als dat 'gewoon' thuis plaatsvindt. Helaas hebben sommige mensen gemeend er goed aan te doen wat negatieve reacties over haar diploma online te slingeren. Maar daar weet Eloise wel raad mee.

De kersverse geslaagde is in haar nopjes met haar diploma. Ze plaatste al een Story op Instagram om het te vieren. Maar ze plaatste óók een Story om even stil te staan bij de onnodig vervelende reacties die zij en andere royals weleens te verwerken krijgen.

Iemand beweert dat het best opvallend is dat zo veel leden van het koninklijk huis een VWO-diploma behalen, waaronder Eloise. Hij denkt dat ze hun papiertje misschien wel deels ‘cadeau krijgen’. De man krijgt hier en daar wat bijval, maar wordt ook gecorrigeerd. En Eloise zelf plaatst er nog terecht bij ‘let op uw woorden, a.u.b.!’

Lees ook:

Vervelend dat zo’n geweldige gebeurtenis een negatief randje krijgt, maar Eloise staat haar mannetje wel en brengt op een nette manier onder de aandacht wat zij zo af en toe te verduren krijgt. Gelukkig straalt ze alsnog, en gelijk heeft ze.

   

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen