Win de Prinsjesdag-jurk van Valentino

Koningin Máxima zag er weer prachtig uit op Prinsjesdag. In tegenstelling tot voorgaande jaren droeg ze niet een speciaal voor haar ontworpen japon, maar koos ze voor een avondjurk uit de collectie van modehuis Valentino. Royalty heeft deze prachtige knalrode zijden japon met een winkelwaarde van €5.000,- weten te bemachten. En u kunt die winnen!

Wilt u de bijzondere Prinsjesdag-jurk in uw kast hebben hangen, of weet u iemand die de jurk net zo mooi zal staan als koningin Máxima? Doe dan mee met deze speciale actie. Het enige wat u hoeft te doen is de bon op pagina 56 in de nieuwste Royalty uitknippen, op een kaart plakken en deze samen met uw naam en adres sturen naar:

Royalty
Postbus 94300
1090 GH Amsterdam

De avondjurk van Valentino zal onder de inzenders worden verloot. De winnaar krijgt vanzelf bericht. Stuur uw kaart voor 10 november in, zodat de jurk nog voor de feestdagen bezorgd kan worden.

Voorwaarden: U kunt zo vaak meedoen als u wilt. Alleen inzendingen met de originele bon uit Royalty-8-2014 worden geaccepteerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen