Willem-Alexander bezoekt ziekenhuis in Den Bosch

Dat Willem-Alexander en Máxima er alles aan doen om zich te informeren over corona en burgers, ondernemers en hulpverleners steunen is duidelijk. Vandaag bezocht de koning een ziekenhuis om te horen wat de laatste stand van zaken is.

Brabant werd natuurlijk hard en ook als eerste provincie getroffen door corona. Willem-Alexander liet zich bijpraten over hoe het JBZ omging met de grote instroom en behandeling van corona-patiënten. De voorzitter van de Raad van Bestuur vertelde de koning hoe het ziekenhuis allerlei oplossingen bedacht om zo veel mogelijk patiënten van de juiste zorg te kunnen voorzien.

Lees ook:

Met andere medewerkers sprak hij over de impact van het virus. Op zowel hun werk- als hun privéleven. En op de poliklinische afdeling bezocht hij patiënten voor wie de ‘reguliere’ zorg nu weer op gang komt.

Máxima belde onlangs met het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg om verplegers een hart onder de riem te steken. En Willem-Alexander nam een uitgebreid kijkje achter de schermen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier worden onder meer Nederlanders die nog vastzitten in het buitenland geholpen.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen