Willem-Alexander achter de schermen bij het ministerie

Willem-Alexander en Máxima zitten niet stil tijdens deze crisis, zoveel is duidelijk. Gisteren bezocht de koning het ministerie van Buitenlandse Zaken om een kijkje te nemen in de wereld van crisiscoördinatie.

We lieten je gisteren al zien dat Willem-Alexander het communicatiecentrum voor gestrande reizigers bezocht. Hier worden de 15.000 Nederlanders die nog ergens in het buitenland zitten en graag naar huis willen, zo goed mogelijk te woord gestaan.

En nu zijn er foto’s vrijgegeven van de koning die op meerdere afdelingen en bij verschillende medewerkers van de callcenters van het ministerie vol aandacht en interesse meekijkt. Alle afdelingen werken aan een zo efficiënt mogelijke crisiscoördinatie in deze tijden van Corona.

Lees ook:

Op de tweede foto luistert Willem-Alexander met een headsetje mee met een telefoongesprek. Op de vierde foto wordt er overleg gepleegd, waarbij duidelijk rekening is gehouden met het bewaren van afstand tussen personen.

https://www.instagram.com/p/B-MeBH-nCdj/

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: Instagram. Beeld: ANP (Willem-Alexander eerder deze week, bij de GGD in Tilburg), Instagram @koninklijk huis / Rotapool