Eloise 1

Wil jij wat truien van Eloise overnemen?

Eloise is lekker actief op social media. En omdat Instagram Stories natuurlijk verdwijnen na 24 uur, moet je er soms snel bij zijn! Ditmaal laat ze zien welke kleding ze overweegt weg te doen. Misschien zit er ook wel wat voor jou of je dochter tussen.

Eloise heeft inmiddels meer dan 20.000 volgers op Instagram. Naast zonnige selfies, lol met vriendinnen en family time, is ze ook duidelijk een fashionista in de dop. We hebben al zomerjurken, flared broeken en lieflijke kettinkjes voorbij zien komen. Maar Eloise ruimt af en toe ook graag op. En wie is er nu niet nieuwsgierig naar wat de gravin zoal in haar kast heeft liggen?

Dit keer ruimt ze truien op. Ze wil ze aanbieden op een bekend platform waarop tweedehands kleding verkocht kan worden. En dus voegt ze nog maar even de controlevraag ‘willen jullie truien op United Wardrobe?’ met keuzemogelijkheden ‘Ja, leuk’ en ‘Hoeft niet’. We zijn benieuwd hoeveel mensen reageren en wie er straks in een trui van de 18-jarige gaat lopen. De keuze is reuze, in ieder geval!

Eloise Story 1
Eloise Story 2
Eloise Story 3

Lees ook:

Mathilde draagt matching jurk en mondkapje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen