Willem-Alexander Boijmans Van Beuningen

Victor Mids wil Willem-Alexander graag foppen

De Mindf*ck-illusionist heeft de koninklijke familie hoog op het verlanglijstje staan, als het gaat om wie hij heel graag nog eens voor de gek zou willen houden. “Ik heb ook een heel leuk idee voor Willem-Alexander en Máxima op de plank liggen”, aldus Victor.

Je hebt het misschien zelf weleens gezien, Mindf*ck op NPO 1. Illusionist Victor Mids (volle naam Middelkoop) weet de kijker én zijn ‘slachtoffers’ keer op keer om de tuin te leiden en te verrassen. En precies dat zou hij erg graag ook eens willen doen bij Willem-Alexander.

“We bevinden ons in de luxe positie dat bijna iedereen enthousiast reageert als we ze vragen”, verteltt Mids. Maar het liefst wil hij nog eens iemand uit de koninklijke familie foppen. “Dat lijkt me zo leuk. Ik heb ook een heel leuk idee voor Willem-Alexander en Máxima op de plank liggen, maar dat ga ik natuurlijk nog niet met jullie delen.”

Victor is ook van plan internationaal te gaan. Niet direct met een show in Las Vegas, maar er liggen wel plannen om zijn concept over de Nederlandse grenzen te tillen. We zijn benieuwd. Wie weet kan hij Kate en William voor de gek houden.

Download

LEES OOK:

Deze 7 royals nemen voorlopig taken van the queen waar

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP