A24f3c7e53eee28e84f419f4b8de1e67

The Streamers treden op tijdens Koningsdag

Op Koningsdag zal supergroep The Streamers voor de tweede keer optreden. Voor het livestreamconcert op 27 april is een toepasselijke en bijzondere locatie gekozen: het terrein van Paleis Noordeinde. Of Willem-Alexander en Máxima, die Koningsdag overdag in Eindhoven vieren, in de avond aanwezig zijn is nog niet bekendgemaakt.

Met hun concert hebben The Streamers, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Typhoon, een primeur te pakken. Nooit eerder vond er zo’n groot popconcert plaats bij het werkpaleis van de koning. De groep strijkt neer op het plein bij de Koninklijke Stallen voor een verjaardagsconcert voor de koning. Willem-Alexander wordt op 27 april 54 jaar.

Kaarten voor het livestreamconcert zijn gratis en te bestellen via de website van The Streamers, waar ook onder anderen VanVelzen, Thomas Acda, Paul de Munnik, Suzan & Freek en Nick & Simon bij horen. Fans kunnen wel een zelfgekozen bedrag achterlaten in de ‘fooienpot’. De groep werd vorige maand opgericht nu liveoptredens in coronatijd er voorlopig niet inzitten. De eerste gratis show vond plaats vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. De belangstelling voor het optreden was groot: ruim 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen keken mee.

LEES OOK:

Dit gaat er gebeuren met het vliegtuig waarin Philip ooit vloog als piloot

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen