Swingende throwback: Floris zijn dj-set op Koningsdag

Ondertussen is het nog maar de vraag hoe Koningsdag er dit jaar uit gaat zien. Maar even terugblikken op die memorabele ‘Woningsdag’ 2020 is altijd gezellig. Prins Floris draait er in zijn vrije tijd lustig op los. En maakte ook déze set. Vanuit z’n kelder.

Prins Floris wist vriend en vijand te verrassen door een complete set te draaien op 27 april. Woningsdag of Koningsdag Thuis, zoals het ook wel genoemd werd, leek toen nog een eenmalige happening. Maar inmiddels is het eind januari in het vólgende jaar en weten we niet of – en in welke vorm dan – Koningsdag 2021 in relatief feestelijke toestand kan plaatsvinden. Willem-Alexander en Máxima kozen wel alvast voor Eindhoven als dé stad van het jaar (vorig jaar zou dat Maastricht zijn geweest), maar niemand weet echt hoe het gaat lopen te zijner tijd.

Even opnieuw genieten van de dj-kunsten van Floris is daarom best leuk! De thuis-draaier swingt zelf vanaf de eerste beat de pan uit, dus geen reden voor ons om dat niet ook te doen, tafels en stoelen aan de kant en dansen maar!

LEES OOK:

Eloise vraagt (en krijgt!) podcast-tips

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, YouTube @ Koningsdag Thuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen