Prinses Margriet Bezoekt Rampbestendige School In Haïti

Prinses Margriet is jarig! 5 leuke foto’s van haar

78 kaarsjes voor de op-één-na jongste dochter van Juliana en Bernhard vandaag. Twee vieringen kort na elkaar, want vorige week was ze ook 54 jaar getrouwd met Pieter van Vollenhoven.

De sympathieke moeder van 4 zoons (had je deze gewéldige throwback al gezien?) en oma van 11 kleinkinderen mag vandaag dus best wat kaarsjes uitblazen. Maar dat zou je haar niet direct geven. Margriet is actief en vitaal en gelukkig getrouwd met Pieter van Vollenhoven. Onlangs deelde hij een leuke Tweet om even stil te staan bij hun 54-jarig huwelijk. Getrouwd in januari en ook jarig in januari dus!

Margriet legt momenteel – net als vrijwel alle andere royals – een stuk minder (werk)bezoeken af, ze blijft wel actief deelnemen aan online vergaderingen en stond onlangs nog in de spotlights vanwege het Peter Stuyvesant-bal, een evenement om de banden tussen Amerika en Nederland te vieren en versterken. Uiteraard viert ze haar verjaardag klein en in aangepaste vorm. Dat was vorig jaar nog wel anders, toen kon de hele koninklijke familie langskomen en het feestje meevieren.

We hebben een vijftal foto’s van de jarige prinses door de jaren heen voor je geselecteerd. Kijk gezellig mee!

Margriet Jaren 50
Margriet Huwelijk 1967
Zwart Witfoto Margriet En Pieter Met Twee Zoons
Margriet Met Kinderen En Kleinkinderen
Hkh Prinses Margriet 02

LEES OOK:

9 koninklijke termen uitgelegd

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, RVD / Koninklijk Huis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen