Koningin Maxima Bij Conferentie Mental Health And Psychosocial Support

Prinses Mabel enorm gestegen in Quote 500

Prinses Mabel prijkt voor het derde jaar op rij in de Quote 500. Dat is de lijst met Nederlandse grootverdieners. Haar vermogen steeg afgelopen jaar zó hard, dat het bijna moeilijk te geloven is.

De lijst wordt ieder jaar samengesteld op basis van inkomensgegevens, openbare documenten en schattingen. Het vormt de top-500 van rijkste Nederlanders. En ook al woont Mabel – met haar dochters Luana en Zaria – officieel al jaren in Londen, ze blijft een Nederlandse. Bovendien is ze al sinds maart in ons land. Vanwege de coronacrisis wil ze liever bij Nederlandse (schoon)familie in de buurt zijn. En haar dochters kalm naar school laten gaan, iets dat in Engeland lastiger ging in verband met onrust over al dan niet sluiten van de scholen.

Mabels vermogen zou met maar liefst 93% (!) zijn toegenomen. Een astronomische stijging. Ze prijkt op plek 66 in de lijst, met een geschat vermogen van zo’n 560 miljoen euro. Vorig jaar was dat nog 290 miljoen euro. Geen misselijke bedragen. De meeste grootverdieners in de lijst geven zelf overigens zelden commentaar op de lijst. Ze geven dus ook geen bevestiging van of het klopt.

Koninklijke Familie Bij Uitreiking Prins Claus Prijs

LEES OOK:

Wij zijn in love met Sofia’s winterjas

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP