Prinses Alexia tegen Enzo Knol: ‘mijn ouders doen het echt goed’

Koningsdag 2020 staat in het teken van alternatieve vieringen. Ook onze koninklijke familie feest erop los, maar dan veilig thuis.

Achter de schermen

In een online vraaggesprek van YouTube-ster Enzo Knol – waaraan ook Willem-Alexander en Máxima deelnamen – heeft Alexia gezegd dat haar ouders “het echt heel goed doen”. Enzo vroeg de prinses hoe het er achter de schermen op het woonpaleis aan toegaat.

Stond niet in het script!

Alexia vulde spontaan nog aan: “Mijn moeder moet veel tijd besteden aan haar baan natuurlijk, maar ze is er altijd en zo niet dan zijn er altijd weer dingen die we samen kunnen doen. Ik breng nog steeds heel veel tijd met haar door en wij allemaal. Ik vind mijn ouders echt heel goede ouders.” Waarop Máxima nog gekscherend zei: “dit was niet scripted!”, oftewel een écht spontane opmerking van de tiener.

Lees ook:

De hele familie actief

Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane zijn enorm actief vandaag. Vanochtend was er al een fotoshoot bij hun eigen voordeur. Amalia opende met haar moeder en zusjes de ‘digitale kleedjesmarkt‘. Willem-Alexander had een hele reeks gezellige videogesprekken, waaronder een met Anna Yilmaz – de winnares van Heel Holland Bakt van vorig jaar. Amalia sprak met ruiter Anky van Grunsven. En Máxima viel ook nog even binnen bij Jeroen van der Boom, tijdens een online muziekles die hij gaf.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP