Eloise Nagels

Oeps! Eloise valt in slaap in de trein (en wordt wakker gemaakt door medereizigers)

Het overkomt de beste: een tukkie doen, wegdommelen, in slaap sukkelen terwijl je in de bus, trein of tram zit. Eloise kan erover meepraten. Ze deelt in een Story op Instagram hoe ze even alles om zich heen vergat. En naar dromenland vertrok.

Eloise laat ons bijna dagelijks meegenieten van wat zich zoal afspeelt in haar (studenten-)leventje. Ze bezit gelukkig een gezonde portie zelfspot en doet ook nog eens regelmatig een ask-me-anything in haar Stories, waardoor haar volgers haar steeds beter leren kennen. En bovendien nog weleens een uniek familiekiekje te zien krijgen. Eloise deinst niet terug voor openheid en eerlijkheid, zo veel is duidelijk.

Ditmaal deelt ze dat ze per ongeluk in slaap viel terwijl ze in de trein zat. Vervelend als je jouw stop daardoor mist! Dat gebeurde gelukkig niet. Het eindstation bleek ook haar bestemming te zijn: Den Haag CS. Ze meldt ook nog even dat 2 vrouwen, medereizigers, haar wakker maakten. Dat is misschien ook iets minder gênant dan wanneer de schoonmaker, de conducteur of de reizigers voor de terugweg dat moeten doen.

Overigens deelde Eloise een paar uur later een foto van haar tevreden slapende hond, thuis bij haar ouders. Toeval of… is Eloise gewoon ernstig aan wat bijslapen toe?!

Eloise Story Screenshot 2
Eloise Story Screenshot 1

LEES OOK:

Deze BN’ers zaten allemaal op dezelfde school als Mabel

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje