Oei, een hersenschudding voor prinses Irene

Wat een pech voor prinses Irene, Ze liep een hersenschudding op tijdens het skiën en kan volgende week niet bij de opening van een bos aanwezig zijn.

In Alpen aan den Rijn wordt volgende week een bos geopend dat naar de prinses is vernoemd. Dit in het kader van Nationale Boomfeestdag, dat iedere derde woensdag van maart gehouden wordt. Bij deze 64e editie is Alphen aan den Rijn gastgemeente.

Irene werd afgelopen augustus 80 jaar en ze zet zich al jarenlang in voor de Nederlandse natuur. Dit vond de organisatie mooie aanleidingen om een bos naar haar te vernoemen, het IreneBos dat ruim 23 hectare gaat beslaan. Ze zou zelf bij de opening aanwezig zijn, wat nu dus niet doorgaat vanwege het ongelukje en de gevolgen ervan.

LEES OOK:

De prinses was afgelopen donderdag op een Zwitserse piste te vinden toen een andere skiër hard met haar in botsing kwam. Ze droeg wel een helm. “Met pijn in het hart heeft ze moeten afzeggen”, meldt een woordvoerder. Een vervanger is ook al gevonden: zoon Carlos neemt in Alphen aan den Rijn de honneurs waar.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen