Eloise Weekend

Nu ook een ‘blauw vinkje’ voor Eloise op Instagram

De 18-jarige gravin gaat als een speer. VWO-diploma behaald. Klaar voor haar studie. Blijft lekker zichzelf. En is actief op social media. Instagram heeft onlangs haar account geverifieerd.

Het is wat Instagram doet bij bekende mensen. Mensen met een enorm bereik. Mensen die er baat bij hebben om erkend te worden voor wie ze werkelijk zijn. En omdat Eloise onlangs ook al te kampen had met een nep-account dat haar naam gebruikte, is het wel een prettig idee dat Instagrammers nu kunnen zien – door op het vinkje te letten – dat ze met de échte Eloise te maken hebben.

Eloise is op Instagram ongekend populair. Ze deelde een tijdlang mooie foto’s van zichzelf in leuke mode. En zag haar volgersaantallen groeien en groeien. Onlangs passeerde ze de 100.000 volgers. Het Jeugdjournaal besloot zelfs om haar te interviewen. Naar aanleiding daarvan werd de gravin alleen maar geliefder.

Dat haar account nu een blauw vinkje heeft, betekent dat Eloise volgens Instagram is wie ze zegt te zijn. En dat ze erkend wordt als een ‘publiek figuur’. Onder haar volgers zijn onder meer Pieter-Christiaan en Mabel Wisse-Smit. De eerste heeft (nog) geen blauw vinkje, maar Mabel heeft dat bijvoorbeeld wel.

Eloise Fiets Juli 2020

Lees ook:

5x mooie foto’s van Eloise

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @eloisevanoranje

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen