2020 11 20 1

Máxima steunt ondernemers

Máxima vindt het “fantastisch” hoe ondernemers elkaar hebben gesteund tijdens de coronacrisis. Op de Dag van de Ondernemer, vrijdag, steekt de koningin met deze boodschap alle ondernemers een hart onder de riem. Eerder bracht ze al een bezoek aan enkele ondernemers in Scheveningen.

“We hebben allemaal een zwaar jaar achter de rug. U als ondernemer werd op de proef gesteld. U had een mooi groeiend bedrijf en plotseling veranderde alles”, vertelt Máxima, lid van het Nederlands Comité Ondernemerschap, in een video van MKB-Nederland. “En het werd schipperen: net die omzet halen, net genoeg liquiditeit om te overleven en je medewerkers zekerheid bieden. Uw aanpassingsvermogen en de manier waarop ondernemers elkaar hebben gesteund, vind ik fantastisch.”

De koningin prijst daarnaast ook de manier waarop bedrijven toch zijn blijven innoveren door middel van samenwerkingen, het aanboren van nieuwe markten en het opleiden van mensen. De video werd opgenomen tijdens een bezoek aan de voormalige haringlogger Noordster en scheepsreparatie- en constructiebedrijf Boeg. “Ik wens u wijsheid, positiviteit en met name heel veel energie”, sluit ze haar boodschap af.

LEES OOK:

Stagelopen in de coronatijd: Máxima informeert hoe dat gaat

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.