Koningin Máxima Bezoekt Vrouwen In Transportsector

Máxima opent straks nieuwe MBO-jaar in déze plaats

Onze koningin is op 3 september aanstaande in de provincie Utrecht om het nieuwe schooljaar te openen. Ze mag dat bij MBO Yuverta doen. Je leest er hier meer over.

En die school staat in Houten. Na Limburg vorige week en Griekenland nu kan de provincie Utrecht zich voorbereiden op hoog bezoek. Al duurt dat dus nog eventjes, maar duidelijk is wel dat de koninklijke agenda zich weer wat beter laat vullen. Daar zaten Willem-Alexander en Máxima dan ook echt op te wachten, zoals je in de huidige editie van Royalty kunt lezen.

Máxima houdt op het Yuverta ook een toespraak die dag. De rest van de bijeenkomst zal in het teken staan van duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Nederland kent overigens 63 MBO-scholen, waar in totaal zo’n half miljoen leerlingen naartoe gaan. De toespraak van Máxima in Houten zal ook via een livestream te volgen zijn tegen die tijd.

Had je die prachtige top van Máxima al gezien? Ze bracht een bezoek aan vrouwen die werken in de sector Transport en Logistiek. Daar kreeg ze onder meer een lesje vrachtwagen rijden.

Máxima 1
Máxima 2
Koningin Máxima Bezoekt Vrouwen In Transportsector

LEES OOK:

Leuk: 3 minder bekende prinsessen in beeld

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis