Maxima Biedt Jaarverslag Vn Activiteiten Aan

Máxima ‘op bezoek’ bij de touringcars

Onze koningin bezoekt de touringcarindustrie, maar dan wel nog even vanachter haar computer. Niet alleen vanwege corona, ook vanwege het winterweer zijn er minder fysieke (werk)bezoeken dan ooit.

Ze gaat in gesprek met touringcarondernemers en ook de brancheorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer. Natuurlijk zal de coronacrisis centraal staan. Er wordt gesproken over de impact van de crisis op de vervoerssector.

Máxima spreekt meerdere ondernemers. En gaat met name in op het afgelopen jaar. Touringcarbedrijven draaien natuurlijk veelal op groepsvervoer, in Nederland en eventueel daarbuiten, en dat lag in 2020 natuurlijk voor een groot deel stil. Ook vervoer naar grote evenementen werd afgeblazen, omdat de evenementen zelf simpelweg ook niet meer doorgingen. Denk aan de Grand Prix op Circuit Zandvoort en het Eurovisiesongfestival.

Er is ook ruimte om te praten over de huidige steunregelingen. Bovendien wordt er ook over de plannen en hoop voor 2021 gesproken. De touringcarsector hoopt dit jaar meer groepsvervoer voor onder meer scholen, festivals en reizen te kunnen gaan verzorgen.

Een archieffoto van een thuiswerkende Máxima

Maxima Biedt Jaarverslag Vn Activiteiten Aan

LEES OOK:

Zo gaat Eloise om met negatieve reacties online

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen