Koningin Maxima Bezoekt Uwv

Máxima ontmoet donderdag powervrouwen

Onze koningin heeft een redelijk goedgevulde agenda deze week. Al worden niet álle afspraken en werkbezoeken door de RVD met de wereld gedeeld, om te voorkomen dat zich te veel belangstellenden verzamelen.

Soms is de werkagenda van Willem-Alexander en Máxima daadwerkelijk wat leger dan ‘normaal’, maar deze week mogen ze allebei aan de bak. En dan is er natuurlijk ook nog Amalia, die gisteren 17 jaar werd en haar bezoek over deze hele week verspreidt. Al met al genoeg te doen dus!

Máxima mag vanavond al deelnemen aan de COVID-19 and childhood cancer-bijeenkomst, die digitaal plaatsvindt en helemaal in het teken staat van kinderkanker. Ze spreekt er kort, verder zal een nadruk liggen op het belang van voortdurend onderzoek. En donderdag ontmoet Máxima vrouwelijke ondernemers. Die avond is de slotavond van een platform voor vrouwelijke ondernemers en is een samenwerking met onder meer een flink aantal grote banken. Centraal thema is de financiering van (vrouwelijke) ondernemers.

Vrouwelijke ondernemers kunnen middels het project masterclasses volgen, die in verband met corona dit jaar digitaal plaatsvonden en -vinden. Op de slotavond, donderdag, wordt geëvalueerd wat er zoal geleerd is en wat meegenomen kan worden naar de toekomst.

Queen Maxima Visits Uwv

LEES OOK:

Zo zag Eloises maandagavond eruit

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP