Naamloos

Máxima geeft tips en advies

Tijdens haar werkbezoeken luistert, vraagt en discussieert Máxima niet alleen, ze geeft ook advies en tips. Afgelopen donderdag bleek dat opnieuw bij haar onverwachte bezoek aan Texel. Ze maakte daarbij gebruik van de kennis die ze bij eerdere werkbezoeken heeft opgedaan. En dat werd gewaardeerd op het Waddeneiland.

Tijdens een gesprek in Strandpaviljoen 15 met vertegenwoordigers van de Texelse huisartsen, ondernemers en VVV wees de koningin op de zogenoemde Corona Check-app die onder andere wordt gebruikt in het OLVG in Amsterdam. Máxima was hier dinsdag nog. De app zou op Texel en op de andere Waddeneilanden kunnen helpen bij het monitoren van de gezondheid van met name toeristen die deze zomer in groten getale worden verwacht.

Wanneer bezoekers iedere dag de vragenlijst van de app invullen, weten ze waar ze aan toe zijn en kan er sneller worden gehandeld bij besmettingen. VVV-directeur vond het een heel goed idee, en stelde voor dat de app ook gekoppeld zou kunnen worden aan de Texel-app.

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen