Image 51

Max Verstappen reageert via Twitter op bezoek van koninklijke familie

De 23-jarige autocoureur Max Verstappen heeft zijn dank voor het koninklijke bezoek geuit via Twitter. De coureur bedankt het koninklijk gezin voor hun support tijdens de Dutch GP. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en twee van hun dochters brachten Verstappen een bezoek zo’n twee uur voor de start van de wedstrijd op het circuit van Zandvoort.

“Het was heel erg leuk jullie te ontmoeten”, schrijft Verstappen, die om 15.00 uur vanaf de poleposition start. De Nederlandse coureur gaf het gezin een kijkje in zijn pitbox en de cockpit van zijn Red Bull-bolide. Ook zijn vader Jos en teambaas Christian Horner van Red Bull maakten kennis met Willem-Alexander, Máxima en prinsessen Amalia en Ariane.

De Formule 1-coureur geniet met volle teugen van het raceweekeinde in Zandvoort, maar wist dat het uiteindelijk maar om één ding draait. “Ik kijk er enorm naar uit. De support die ik het hele weekeinde hier heb, is ongekend. Hopelijk kunnen we het mooi afsluiten en dat betekent natuurlijk een overwinning”, zei de 23-jarige Verstappen tijdens de zogeheten ‘drivers parade’ voorafgaand aan de race. Op televisie was te zien hoe de koninklijke familie aan het juichen was toen Verstappen als eerste over de finishlijn reed.

https://twitter.com/Max33Verstappen/status/1434479235398242306
https://twitter.com/Max33Verstappen/status/1434490342099853312

Lees ook:

Prins Bernhard deelt kiekjes op het circuit van Zandvoort: ‘‘Wat een epische race’’

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Twitter @Max33Verstappen.