Koninklijke telefoontjes voor vertegenwoordigers in contactberoepen

Afgelopen woensdag pakte koningin Máxima de telefoon op om te bellen met vertegenwoordigers van contactberoepen. In de gesprekken sprak ze haar betrokkenheid en steun voor hen uit. Ze sprak met de voorzitters van de Federatie Autorijschool Management (FAM), de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO) en de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM-mondhygiënisten).

Waar vooral over werd gesproken was natuurlijk het gevolg van de maatregelen die zijn getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus. Máxima liet weten dat ze de ontwikkelingen op de voet volgt en dat ze ook actief meedenkt aan oplossingen. Volgens haar is het sleutelwoord daarbij ‘samenwerking’.  Eerder deze week belde ze ook al met de daklozenopvang om hen een hart onder de riem te steken.

Lees ook:

Geen Koningsdag, maar Woningsdag. De Oranjebond heeft vandaag een alternatief programma voor Koningsdag gepresenteerd. De normale viering en de festiviteiten kunnen door het coronavirus niet doorgaan, maar dat betekent niet dat het geen speciale dag zal worden.

Brieven voor de koning met Koningsdag

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen