In beeld: Koninklijk paar aangekomen in Indonesië

Rond 16.00 uur lokale tijd landden Willem-Alexander, Máxima en een handelsmissie op vliegveld Halim Perdanakusuma voor de start van het werkbezoek aan Indonesië.

Op de luchthaven stond een erewacht klaar en verwelkomde Retno Marsudi, minister van Buitenlandse Zaken, de Nederlanders. Marsudi en onze koning en koningin kennen elkaar al even, voordat zij minister werd was ze namelijk Indonesisch ambassadeur in Den Haag.

Extra warm is dat ook op de route van het vliegveld naar Hotel Indonesia diverse versieringen ter verwelkoming van de koning en koningin waren geplaatst. Naast vlaggen was er een groot bord geplaatst met foto’s van Willem-Alexander, Máxima en het presidentieel paar van Indonesië. Leuk detail: er is een recente foto van Willem-Alexander gebruikt, mét baard!

LEES OOK:

Ministers Stef Blok (Buitenlandse Zaken) en Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) zijn direct met de koning en koningin meegereisd, minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) neemt een lijndienst. Allen houden zich bezig met de omvangrijke handelsmissie die met het bezoek gepaard gaat.

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen