A0e98b2a59356f8473940cf5b49ce695 62

Johan Vlemmix over Koningsdag 2021: ‘‘Dat wordt een geweldig feest!’’

Zanger en ondernemer Johan Vlemmix is razend enthousiast over Koningsdag 2021. Zijn oranje pak en stropdas werden uit de kast getrokken en de kartonnen beeltenissen van Willem-Alexander en Máxima van stal gehaald toen bekend werd dat de feestdag volgend jaar in Eindhoven gevierd gaat worden. Dat is te zien op foto’s die Johan donderdag op Twitter deelde.

“Koningsdag 2021 in Eindhoven dat gaat een geweldig feest worden”, voorspelt de Brabander in het bijschrift van zijn foto. Te zien is hoe hij – getooid met oranje stropdas en pak – zijn duim opsteekt. Achter hem staan twee kartonnen cut-outs van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

De Rijksvoorlichtingsdienst maakte donderdag bekend dat Koningsdag volgend jaar in Eindhoven gevierd zal gaan worden. Dit jaar zou de verjaardag van Willem-Alexander in Maastricht gevierd worden, maar dat kon vanwege de coronacrisis niet doorgaan. De verwachting was dat de Limburgse stad volgend jaar dan alsnog aan de beurt zou komen, maar daar werd in goed overleg met de dienst Koninklijk Huis en de provincie Limburg vanaf gezien.

LEES OOK:

Koningsdag 2021: Hier gaan de Oranjes heen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: twitter @JVlemmix.