Paleis Het Loo

Het is ‘Blue Monday’ bij Paleis Het Loo

Op Instagram wordt een leuke knipoog gegeven naar een ‘blauwe maandag’, en dat doet het Paleis in Apeldoorn door een stel prachtige blauwe plantenpotten op de foto te zetten.

Natuurlijk is de echte Blue Monday in januari. Volgens een berekening van een psycholoog hebben mensen wereldwijd het rond de derde of laatste maandag van die maand héél zwaar. Goede voornemens zijn vaarwel gezegd, de lucht is kil en grijs en in die periode zouden veruit de meeste mensen het vatbaarst zijn om zich depri te voelen.

Maar niets geen ‘depri’ foto vandaag op het Instagram-account van Paleis Het Loo! Daar wordt juist een prachtige foto gedeeld, waarop we de bekende zuilenrij in de paleistuinen zien én drie blauwe – vandaar de knipoog naar Blue Monday – plantenpotten zien. Zo is onze maandag weer helemaal goed!

Paleis Het Loo Instagram

Je kunt veel van de paleizen in Nederland die tevens te bezoeken zijn, volgen op social media.

Naast Paleis Het Loo – dat overigens nog wel even gerenoveerd wordt, maar waarvan de paleistuinen en -stallen wél geopend zijn, kun je bijvoorbeeld ook het Koninklijk Paleis in Amsterdam en Paleis Soestdijk volgen op Instagram.

Lees ook:

Eloise deelt beelden introductiedag nieuwe studie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @paleishetloo, ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen