‘Happy birthday Isabella’ : prins Bernhard feliciteert zijn dochter via Instagram

Vandaag heeft prins Bernhard zijn oudste dochter Isabella ook op sociale media gefeliciteerd met haar achttiende verjaardag. Hij plaatste twee foto’s waar hij samen met zijn dochter op staat. Isabella plaatste zelf ook een verjaardagsfoto op haar Instagram-account en kreeg tientallen felicitaties.

Isabella Lily Juliana van Vollenhoven is de oudste dochter van prins Bernhard en echtgenote prinses Anette en het tweede kleinkind van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Deze zomer vieren haar ouders hun porseleinen huwelijk. Ze trouwden 6 juli 2000 en twee jaar later werd Isabella geboren.

Net zoals alle kleinkinderen van prinses Margriet heeft Isabella geen titel en neemt ze niet deel aan koninklijke evenementen, met uitzondering van feesten of activiteiten in de eigen familiekring. Zo ondersteunde ze haar vader trouw bij het jaarlijkse sport- en inzamelingsevenement De Hollandse 100, waar geld werd opgehaald voor onderzoek naar lymfklierkanker.

https://www.instagram.com/p/CAKVapPnkMx/

Lees ook:

Het is toch nog mogelijk om een kijkje te nemen in het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Momenteel is het paleis gesloten vanwege de coronacrisis. Op 30 mei zendt Omroep MAX een rondleiding door het officiële ontvangstpaleis van de koning uit op televisie.

Kijkje nemen in het gesloten Paleis op de Dam? Omroep MAX geeft een exclusieve rondleiding

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen