Koningin Maxima Bezoekt Koffiebranderij

Geweldig: Máxima draagt Koningsdag-outfit opnieuw

Had jij ons artikel over Máxima bij de koffiebrander gelezen? Er werden zelfs foto’s gedeeld van de koningin die een boom plantte die dag. Een prachtig werkbezoekje, maar één aspect bleef wat onderbelicht: Máxima droeg haar Koningsdag 2019-outfit opnieuw!

Uiteraard straalde ze er net zo hard in dit keer. Het gaat om het linnen ensemble – pantalon met top – van het Belgische modehuis Natan. Favoriet bij Máxima, al vele jaren. Het is zandkleurig en voorzien van oranje bloemenapplicaties. Op Koningsdag droeg ze er destijds handschoentjes bij. Die liet ze vorige week thuis. Wél was er een hoed aanwezig, zij het een andere!

Máxima ‘recyclet’ haar in het oog springende kledingstukken vaker. Zo liet ze een prachtige gele Claes Iversen-jurk, die ze in 2018 droeg voor het ontvangen van het Jordaanse koningspaar, een paar tinten donkerder verven om deze afgelopen jaar nog eens aan te trekken. Die keer voor Prinsjesdag zelfs. Een mooi statement van onze koningin dat zelfs de opvallendste outfits gerust opnieuw gedragen kunnen worden. Met een aanpassing hier en daar.

Koningsdag 2019, in Amersfoort.

Koningsdag In Amersfoort

En afgelopen week bij koffiemaker Hesselink, in Winterswijk.

Koningin Maxima Bezoekt Koffiebranderij

Hier straalt Máxima in haar (toen nog) knalgele jurk van Claes Iversen, met het koningspaar van Jordanië.

Jordaans Koningspaar Op Bezoek In Nederland 2018 Anp Gele Jurk Máxima

En 2 jaar later op Prinsjesdag dezelfde jurk, maar een stuk donkerder geverfd. Mooi!

Prinsjesdag 2020 Jurk Máxima Anp

LEES OOK:

5 leuke weetjes over Samuel: zoon van Bernhard jr.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP