Koningin Maxima Bezoekt Zingende Kinderen

Genieten geblazen: Máxima en haar mooiste jurken in Noorwegen

Vorige week vond het staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Noorwegen plaats. Natuurlijk werden er ook práchtige japonnen gedragen door onze koningin. En wij zetten de mooiste exemplaren op een rijtje.

We spotten Máxima trouwen ook in meerdere chique mantels, waaronder een rood/paarse met wintersterrenprint, erg bijzonder. Maar ditmaal zoomen we in op haar jurken. Van de adembenemende tijdens het staatsbanket tot de bijzondere met gouden ringen tijdens het concert dat zij en W.A. aanboden aan de Noorse koning en koningin.

1. Máxima in een stunning jurk met ombre-effect, wat een topkleuren! Ook de andere vrouwen mogen er zijn, van haar koningin Sonja, kroonprinses Mette-Marit en prinses Märtha Louise.

Day 1 Dutch Royals Visit Oslo

2. Deze bijzondere jurk heeft gaten! Wel hele chique, gelukkig. Wat combineert dat goud mooi met het zachte blauw. Een jurk die niet iedereen zou kiezen!

Day 2 Dutch Royals Visit Oslo

3. Deze groene jurk hebben we eerder gezien! Ze droeg ‘m al eens tijdens het staatsbezoek aan Brunei (2013). Toen ook met de vlinderbroche, maar die zat op een andere plek.. slim!

Day 1 Dutch Royals Visit Oslo

LEES OOK:

Victoria schittert in dieprode velvet jurk

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP, Getty